Aktører i Porten

Avisen Live

Albertslunds egen litteraturfestival. Festivalen er ikke en traditionel litteraturfestival, men har også musik, croquis, teater mm.

Se deres hjemmeside

AVISEN LIVE er en levende litteraturfestival med højt til loftet og uhøjtideligt fællesskab. Vi serverer de bedste forfattere, musikere og performere som sektioner i en lørdagsavis. Lige fra forsidens udsyn over de store idéer til bagsidens anarkistiske stribetegninger og de faste rubrikker med dagens vejr og navnestof. På AVISEN LIVE vil du opleve interviews og veltilrettelagte paneldebatter med fremtrædende kulturpersonligheder, tænkere og forfattere. Der vil også være litterære performances – som f.eks. poetry slam og skarp satire – og musikalske indslag, som fællessang, musikalske oplæsninger, fællesmiddag og teater.

Kom som du er! AVISEN LIVE er en uformel og hyggelig festival, som lægger op til et engageret og spørgelystent publikum, men også giver plads til, at man bare kan komme og lytte og mærke, hvad der sker, når der er tid til fordybelse. AVISEN LIVE giver dig litteraturfestival på en ny måde.

I 2022 var det første gang festivalen fandt sted i Porten, Vridsløse. Bag festivalen står Albertslund Bibliotek, Forbrændingen og Enggaard.

Festivalen afholdes igen 3. juni 2023 kl: 12 – 20

Oversigt over vores aktører