Aktører i Porten

Slowburn Brewing Co-op

Slowburn Brewing Co-op brygger frisk lokal øl i stride strømme af højeste kvalitet med fokus på let drikkelighed, balance og stor smag.

Se deres hjemmeside

Bar og øl-have har åben torsdag, fredag og lørdag fra kl. 13-24.

Slowburn Brewing Co-op er et arbejder-ejet, kooperativt ølbryggeri. Bryggeriet er flyttet fra Hvidovre til Albertslund for at være en del af det spirende fællesskab i Porten. Udover selve ølproduktionen står de klar til at servere en kold øl, drink og snacks i deres farverige bar eller udenfor i deres biergarten. Slowburn bidrager i øvrigt med egne events og smagninger og kan ligeledes bookes til at levere øl.

Hos Slowburn brygges friskt lokalt øl i stride strømme af højeste kvalitet med fokus på let drikkelighed, balance og stor smag tappet på farverige og letgenkendelige dåser. Vi er en kooperativ virksomhed, hvilket vil sige at medarbejderne driver virksomheden demokratisk og tager lige del i beslutningsprocesserne og overskuddet uafhængigt af investorer.

Det er ingen hemmelighed at Slowburn brænder for fællesskabet! Derfor åbner vi dørene op til det lille bryggeri med vores bar og øl-have for at skabe et unikt samlingspunkt for portens gæster med mad, musik og lokalt virke og varme med det gode øl i centrum. Man vil kunne opleve alt fra smørrebrødsgilde med ølmenu til live bluegrass band, spændende foredrag, guidede ølsmagninger og en masse andet.

Uden for murene kan vores øl findes hos alt fra gourmet-restauranter, specialbutikker, lokale vandhuller og craft beer barer i hele landet.

Deltager du i de mange koncerter og andre arrangementer i Portens spændende venues, eller har du selv booket et af dem, så sørger Slowburn for det gode øl i baren!


Oversigt over vores aktører