AMMAR 808 + HVAD X VERTIGO

D.16 september byder på en ekslusiv aften med alternativ elektronisk musik og ritualer, når Ammar 808 og HVAD. Panoptikon er det central rum i det gamle fængsel, som kunstner kollektivet Vertigo omdanner til en lysinstallation i hele uge 37.

16
09
2023
Panoptikon

Det bliver en transcendent oplevelse, at høre disse to unikke artister i disse helt særlige rammer.

__________________________________

Venue: Panoptikon, Porten Vridsløse

Døre og installation fra: 20:02

FORSALG: 235 DKK

UNGBILLET: 165 DKK

DØRSALG: 255 DKK

__________________________________

Ammar 808 er gudfaderen af tunisisk alternativ elektronisk musik. Gennem sin karriere har han skabt en bro mellem vestlig og østlig musik, hvilket har givet ham en helt unik lyd. På sin nyeste EP “Super Stambeli” har han vendt øjet mod Afrika, det er en genfortolking af Stambeli, et traditionelt tunisisk musikalsk ritual. Med hjælp fra tromme maskiner, analoge synthesizers og traditionel sang, hidkalder ham overnaturlige væsener, og hjælper lytteren ind i en terapeutisk trance.

HVAD aka Hari Kishore er en sand Albertslund legende, med en lang historie af banebrydende projekter bag sig. Hans nysgerrige soniske søgen har udfordret mange grænser, for gængse opfattelser af kunst og elektronisk musik. Nu vender han hjem til Albertslund for at spille i denne unikke setting, og lade os være med i hans ritual. Man ved aldrig helt hvad man kan forvente af Hari, men vi ved altid, at det bliver en helt særlig oplevelse.