Copenhagen Open

Internationale skatere indtog Porten

17
06
2022
Af
No items found.

Professionelle skatere fra den internationale elite, publikum og skateboard-fans fra hele verden har i denne måned boltret sig i København til Copenhagen Open.

Copenhagen Open er en skateboardfestival, der hvert årstrækker sig over flere dage på en række forskellige lokationer i København med opvisninger, konkurrencer og meget mere. I år var det det tidligere Vridsløselille Statsfængsel i regi af Porten, der var festivalens helt særlige lokation.

Copenhagen Open tiltrækker flere professionelle skatere end noget andet skateboard-event i verden, og med dem følger mange internationale medier. En af ambitionerne med festivalen er at promovere Storkøbenhavn som en vigtig scene og udbyder af kultur- og storbyliv med internationalt format.

Copenhagen Open har eksisteret siden 2007, hvor det startede som en mindre konkurrence i CPH Skatepark. Festivalen er herfra vokset til at være en af de mest anerkendte skateboard-begivenheder i verden. Det er frivillige kræfter, der hvert år og med hjælp fra forskellige støtter og sponsorer får stablet arrangementet på benene.