De høje hæle

DE HØJE HÆLE + SITUATIONSFORNÆRMELSE

Fredag d. 17.05 præsenterer Forbrændingen en støjende fest når De Høje Hæle og Situationsfornærmelse indtager Værkstedet i Porten Vridsløse (det gamle Vridsløselille Statsfængsel)

17
05
2024
Værkstedet

Er du klar til nogle høje hæle blandet med en hurtig omgang dansk?

Fredag d. 17.05 præsenterer Forbrændingen en støjende fest når De Høje Hæle og Situationsfornærmelse indtager Værkstedet i Porten Vridsløse (det gamle Vridsløselille Statsfængsel).

Venue: Porten – Værkstedet

Døre: 20

Show: 21

BILLETTER

Forsalg: 149,-

Forsalg UNG: 110,-

Dørsalg: 169,-

Dørsalg UNG: 130,-

De Høje Hæle:

Året er 2007, stedet er Ny Ellebjerg. Tre tosser mødes til en øver for første gang og har ikke set sig tilbage siden.

Her fødes De Høje Hæle. Gud har spillet røvguitar mange gange siden, og selv forstår de ikke hvad der foregår under deres hår. Det bliver en hæsblæsende omgang når De Høje Hæle blæser dig bagover. Du kan i hvert fald forvente, at du enten falder for hælene, eller også falder du fra. Så tænk frem, og se dig ikke tilbage.

Situationsfornærmelse:

Fænomenet Situationsfornærmelse har fået folk til at rejse fra nær og fjern for at opleve dem live. De spiller en energisk omgang punkrock, leveret som galt det deres liv! Teksterne er karikaturer af danskheden og kredser om den politiske korrekthed, og alt det vi ellers ikke taler om. Menuen bliver sikkert leveret med højt humør, skarp selvironi, og absolut ingen ydmyghed overfor dem, der skulle mene noget andet. Sange som Kaff’ Eller Knep, Ind Med Hænderne eller Camp Skrald mig, er hits som enhver bedstemor ville få kaffen galt i halsen over.

Situationsfornærmelse har aldrig skuffet, og hvorfor skulle de det. For som bandet altid siger: En hurtig omgang dansk har aldrig været sjovere!