DØDSGANGEN 2024

DØDSGANGEN indtages af nye indsatte i 2024! Forbrændingen åbner endnu engang portene til DØDSGANGEN i det tidligere Vridsløselille Statsfængsel, og præsenterer nye forpinte indsatte sjæle, med noget på - musikalsk og metallisk - hjerte.

Lørdag d. 24. august 2024 åbner Forbrændingen endnu engang portene til DØDSGANGEN i Vridsløselille Statsfængsel, og præsenterer nye forpinte indsatte sjæle. Vestegnens nye metalfestival som havde sin debut i år, vender tilbage med endnu et stærkt line-up af de bedste og mest aktuelle bands lige nu. På DØDSGANGEN bliver gæsterne lukket ind i den gamle fængselsgård, og med det historiske fængsel som rammen om denne aften, kan gæsterne nyde en iskold fængselsøl fra Slowburn bryggeriet, og med et udvalg af foodtrucks sørger vi for at gæsterne selv kan vælge deres sidste måltid.

Snart præsenterer vi de første indsatte artister der ligesom i år, vil sætte publikum i en dødelig stemning mens de fra scenen kæmper mod deres dødsdom i det gamle forladte fængsel. Følg med på sociale medier for at holde øje med programmet, og alle de nye overraskelser der venter. (Forbrændingen tager ikke ansvar for ømme nakkemuskler, knuste trommehinder eller dødelige hændelser der måtte forekomme.)

Fra Albertslund station er der kun en kort gåtur på 8 min. ud til det gamle statsfængsel, der nok mest er kendt for at have huset Egon Olsen gennem de mange Olsen Banden film. Siden 2022 har spillestedet Forbrændingen i Albertslund arrangeret koncerter i de fængslets nedlagte bygninger og nu også udendørsområde.