Elektroniske Impulser x Vertigo

Elektriske Impulser - Et Musikskoleprojekt

17
09
2022

Kunstkollektivet VERTIGO transformerer det gamle panoptikon rum i det nedlagte Vridsløselille Statsfængsel med an ambitiøs lysinstallation og skaber audiovisuelle koncerter med nogen af landets mest spændene elektroniske musikere. En flok lydkunstnere eksperimenterer på et 9 kanals immersivt lydsetup, der omfavner publikum i samspil med Vertigos lys. Lyd og lys udforskes på uvante måder og bringer panoptikon rummet fuldkommen i spil, når det svæver rundt om publikum fra fængslets cellegange.Det bliver samtidigt første gang i fængslets historie at der vil komme levende musik ud i gangene.

- At bringe disse artister sammen med Vertigo i sådan en unik ramme er en drøm, der går i opfyldelse. Alle aftener bliver så markante, at alle i rummet kommer til at huske dem i meget lang tid, fortæller dagligleder af Forbrændingen, Troels Kjeldgaard.

Eventen er en del af Vestegnens Kulturuge, der siden 2013 har været en tilbagevendende festival, der løber over 10 dage i september. Kulturugen har til formål at skabe oplevelse med kunst og kultur for kommunernes borgere og samtidig nuancere omverdens billede af Vestegnen.

Torsdag d. 15 spiller Den Sorte Skole, d. 16 spiller Julie Pavon og d. 17 spiller Elektriske Impulser - Et Musikskoleprojekt.