Gennem Porten Festival plakat 2023

Gennem Porten Festivalen

Endagsfestivalen Gennem Porten introducerer Porten Vridsløse i Albertslund som nyt kulturelt knudepunkt på Vestegnen. Oplev Phlake, Rune Rask og flere lokale artister d. 27. maj!

27
05
2023
Af
No items found.
Porten Vridsløse, Fængselsvej 39, 2620 Albertslund
Porten Vridsløse, Fængselsvej 39, 2620 Albertslund
Porten

FIND VEJ OG PARKERING - se længere nede på siden.

Der må ikke medbringes mad og drikke på festivalen.

Program

Fra kl. 16-22 vil Plænen, Portens store udendørs venue, huse nogle af landets mest interessante acts, som vender hjem til Vestegnen.

Den legendariske producer Rune Rask [Suspekt] og den storhittende pop duo Phlake vil indtage scenensom lokale helte. Derudover vil festivalen få besøg af den spirende hiphop-duo Trey & Zay og den P3-aktuelle rapper Mas, kendt for numrene ”Dårlig Vane” og ”Ovenpå”. Sidst men ikke mindst kommer rapperen Nøx, som de seneste år har markeret sig som én af de mest gennemslagskraftige live-acts på den danske hiphop-scene.

Festivalens musikalske acts præsenteres af aftenens konferencier – den eminente rapper, DJ og Vestegns-original ChampagneBruce.

Vores barfolk og madvogne står klar til at slukke sult og tørst.

Phlake

Succesduoen Phlake består af Mads Bo Iversen og Jonathan Elkjær, der som velkendt har rødder i Albertslund. Derfor er det intet mindre end perfekt, at de to hjemmebane helte vender tilbage for at åbne ballet med et kæmpe brag i Porten.

Med sig har de deres seneste album “Phine” i ryggen, udover deres ikoniske repertoar af kæmpe hits som “Angel Zoo” og “Pregnant”.

Rune Rask

Dette er et navn der næppe kræver meget introduktion. Rune Rask er en anden legende fra Albertslund, og efterhånden en af de største producere i Danmarks historie.

Udover sit arbejde som en del af den notoriske gruppe Suspekt, er Rune Rask leverer han derudover bevidsthedsudvidende musikalske oplevelser som elektronisk soloartist, senest med udgivelsen af det eksotiske “Face Yourself” album.

Nøx

Straight ude af Taastrup har vi Nøx, som uden tvivl er et af de mest spændende navne i dansk hip-hop i dag. Med en alsidig stil, tunge trommer og ikke mindst utrolige skarpe tekster, er der meget at glæde sig til her. Især live er rapperen ved at opbygge et ry for et energisk og hypnotiserende show, med en attitude der næppe kan modstås.

MAS

Fra Rødovre kommer stjerneskuddet MAS, som mange spår til at blive en af de næste store stjerner i dansk hip-hop. Rejsen fra undergrunden til toppen er ved at ske hurtigt, men uden at MAS glemmer hvor han kommer fra, og uden at gå på kompromis med hans ærlige og sårbare lyrik. Det bliver et brag af et show der bl.a. inkluderer et band setup.

Trey & Zay

De to drenge Trey & Zay er de nye lovende skud på stammen i Albertslund. Deres energiske udtryk eksploderer af gadekultur, dans, gode vibes og en charmerende attitude. Det har bl.a. vækket Brancos opmærksomhed, endnu en prominent figur fra Albertslund, der tog dem under vingen og signede dem til sit BMB label. Deres show i Porten bliver en svedig dansefest, og en helt særlig en af slagsen.

Champagne Bruce

Festivalens musikalske acts vil præsenteres af aftenens konferencier – den eminente rapper, DJ og Vestegns-original Champagne Bruce. Bag aliasset Champagne Bruce finder man den musikalske schweizerkniv Frej Levin fra Brøndbyøster, der trods sin unge alder har oplevet mere end de fleste. Han kommer til at sprede kærlighed, rave og god stemning til alle Portens gæster.

FIND VEJ OG PARKERING

Porten Vridsløse

Fængselsvej 39

2620 Albertslund

S-toget
Tag linje B eller Bx til Albertslund Station.
• Gå 600m til Porten Vridsløse
• Kryds Albertslundvej ved det store kryds og gå til højre
• Drej ned ad Fængselsvej på venstre hånd

NB: Man kan altid tage sin cykel med gratis i S-toget, hvis man f.eks. vælger at cykle herud men gerne vil med toget hjem.

Cykel
Hvis man er glad for sin jernhest kan man også cykle af supercykelstien “Albertslundruten” og via Roskildevej komme ind ad Egon Olsens Vej. Ruten er i alt 17,5 km og kører gennem kommunerne København, Frederiksberg, Albertslund, Rødovre og Glostrup.

Har man mulighed for det anbefaler vi, at man benytter sig af offentlig transport, cykel eller gåben.

Parkering
Se billedet nedenunder, hvor parkeringsmuligheder er markeret.
        1) Roskildevej 161 - 163
        2) Albertslund Station, Hedemarksvej
        3) Albertslund Centrum
        4) Alberts Vænge

Parkeringsoversigt