Julemarked i Porten 7.-8. december 2024

Det vil igen dufte af gløgg og æbleskiver i portkvarteret, når Porten slår dørene op for årets julemarked d. 7-8 december 2024 i det gamle fængsel. Er din butik/virksomhed interesseret i en stadeplads, så læs med nedenfor og send os din ansøgning.

08
12
2024
Af
No items found.
Porten, Fængselsvej 39, 2620 Albertslund
Porten, Fængselsvej 39, 2620 Albertslund

Sæt X i kalenderen! Julemarked i Porten vender tilbage i 2024.

Lørdag d. 7. og søndag d. 8. december kl. 11.00-16.00 slår vi atter den ikoniske grønne port op til et unikt julemarked i historiske rammer i det tidligere statsfængsel Vridsløselille.

Sidste år lagde knap 15.000 gæster vejen forbi Designerspace x Portens julemarked, for kunst, design og håndværk.

I år inviterer Porten til et julemarked som foruden kunst, design og håndværk også byder delikatesser, specialiteter, juledeko, nisser, bolig, tekstilvarer og alt derimellem velkommen i de tidligere fangeceller, som indrettes til unikke boder for en weekend.

Tag en once-in-a-lifetime shoppingtur ned gennem de tidligere fængselsfløje, hvor 40 celler vil omdannes til små, hyggelige købmandsboder, og nyd et måltid mad og noget at drikke i et af de unikke åndehuller på fængselsgrunden, som denne weekend vil emme af liv og julestemning.

Vil du være stadeholder?

Er du erhvervsdrivende eller kender du en interesseret erhvervsdrivende, så del nyheden i dit netværk og læs med her:

Porten søger stadeholdere inden for kategorierne: delikatesser, specialiteter, juledeko, kunst, tøj, nisser, mad, konfekt, øl/vin/mjød/spiritus, pynt, dekorationer, bolig, design og kreative håndværk.

Pris pr. celle for to dage inkl. klapbord og stol: 1500 dkk eks moms.

(Én celle er ca. 7 kvadratmeter)

Vil du være en stadeholder i "fængsel for en weekend" og omdanne en autentisk fængselscelle til din egen købmandsbod, så send os en ansøgning med et skriv om dine produkter til info@porten.dk. Mærk emnefeltet: Julemarked 2024

Har du mulighed for at linke til enten hjemmeside eller social medie side, som viser din forretning/dine produkter, kan du med fordel gøre dette i din ansøgning.

Bemærk: Porten søger et varieret udvalg af stadeholdere og vil på den baggrund udvælge og sammensætte stadeholdere til Julemarked i Porten 2024.

Alle der ansøger i perioden juni-september, kan forvente svar senest 1. september.