MIRJA KLIPPEL + SYLFIDE

Oplev betagende, alternativ folk musik i ikoniske rammer

10
11
2023
Ny Kirke

D.10 november kan du opleve betagende alternativ folk musik i intime og unikke rammer, når Mirja Klippel og Sylfide besøger den flotte Kirke i Porten Vridsløse! (Det tidligere Vridsløselille Statsfængsel).

_______

Døre: 20

Show: 21

Billetter: 129 kr. i forsalg (149 kr. i døren)

Ungbillet (under 25 eller studerende): 79 kr.

_______

Mirja Klippel:

Med en stor stemme, et inderligt klangunivers og en sans for at skrive sange, der forbinder dybt personlige erfaringer med billeder fra den nordiske natur, har den finske sangskriver og sanger, Mirja Klippel, markeret sig som et særligt talent på den alternative folk-scene. Allerede hendes debut-EP Lift Your Lion indbragte den danskbaserede musiker en Danish Music Award Folk som Årets Sangskriver.

Siden har hun turneret flittigt i både Europa og Nordatlanten, og har udgivet yderligere to albums. Hendes seneste album, Slow Coming Alive, fik tre nominationer på Danish Music Awards Roots i 2021.

Med sin faste medmusiker Alex Jønsson, drager hun publikum ind i et organisk og atmosfærisk univers, hvor personlige erfaringer åbner op for psykologiske dybder, og hvor intime rum går hånd i hånd med rå og vilde landskaber.

Sylfide:

Sylfide forener den nordiske folketradition med eksperimenterende moderne sangskrivning og favner nutiden med feminin styrke og sensitivitet. Alene på scenen, kun bevæbnet med harpen og en bunke pedaler, både spejles og forvrænges fortiden gennem elektroakustiske effekter, grynnede reallyde og minimalistiske beats.

Teksterne trækker også på vores fælles kulturarv og bearbejder temaer som national identitet og femininitet – alt sammen med grounding i fortiden og med blik mod fremtiden.

Helene Dorthea Tungelund, harpe, vokal & elektronik

Malte Martin Hansen, lyddesign & modularsynth