RANGLEKLODS X VERTIGO

Rangleklods er tilbage, og han spiller et ekslusivt show. Kunstnerkollektivet Vertigo forvandler panoptikon til en omsluttende lysinstallation, der kommer til at danne rammerne for en ‘once in a lifetime’ koncertoplevelse.

15
09
2023
Panoptikon

Vi glæder os til at se Rangleklods fremføre sin elektroniske tryllekunst i disse unikke rammer.

__________________________________

Venue: Panoptikon, Porten Vridsløse

Døre og installation fra: 20:02

FORSALG: 219 DKK
UNGBILLET: 149 DKK
DØRSALG: 239 DKK

__________________________________

Rangleklods er tilbage. Den elektroniske troldmand bag er Esben Nørskov Andersen — og han er i sit es. Musikken afspejler på én og samme tid fortid og fremtid, mens det fusionerer melankolsk sangskrivning med euforiske produktioner i lydlandskaber, der flydende veksler mellem det organiske og elektroniske. Det er musik med en pulserende, klubbet lyd, der også finder inspiration i rock, pop, disco og hip hop. De mangefacetterede musikalske inspirationskilder kommer til udtryk i koncertoplevelsen, hvor performancens mange live-elementer står i skærende kontrast til den klassiske laptop-koncert, man så ofte møder på den elektroniske scene.

Rangleklods varsler med den nye single “Song We Used To Play” et fuldlængde album som opfølger til anmelderroste Straitjacket fra 2015 og All About You fra 2020. Det er sange om det levede liv og pauserne mellem de livsomvæltende øjeblikke, i en fascinerende og egenrådig musikalsk mikstur. Musikken afspejler på én og samme tid nutid, fortid og fremtid, intim sangskrivning og euforiske stemninger, med produktioner, der altid bølger mellem det organiske og elektroniske.