Følg med
og mød os på bylivskontoret

Med bylivskontoret ønsker vi at invitere lokale borgere, interessenter og nysgerrige besøgende tæt på udviklingen af Vridsløse, som ny bydel i Albertslund.

Bylivskontor

Indgangen for spørgsmål
og samarbejde

På bylivskontoret kan man se og høre mere om planerne for Vridsløse og over en kop kaffe dele sine tanker om og ideer til den nye bydel med andre nysgerrige besøgende og ansatte på projektet.

Bylivskontoret er også indgangen for ildsjæle, iværksættere, foreninger og andre aktører, som ønsker at skabe liv i bydelen, mens den skabes. Læs mere under Porten.

Foruden bylivskontor ønsker vi at skabe et inviterende og åbent mødested, som kan bruges/bookes af alle. Her skal der være mulighed for at arrangere forskellige former for aktiviteter og kulturelle begivenheder, som understøtter livet i Porten og resten af Albertslund.

Bylivskontoret vil arbejde for at grundlægge en kultur for godt naboskab, spirende fællesskab og frugtbare samarbejder på både kort og lang sigt.

Bylivskontoret vil have særligt fokus på:

·       Borger- og interessentinddragelse

·       Workshops og begivenheder

·       Formidling om udviklingen af Vridsløse

Vi forventer at melde en åbningsdato ud i løbet af sommeren 2022.

Skilt som hænger på det gamle fængsel (Foto: Kontraframe)

Hvornår kommer der liv i Porten?

Vi håber at kunne sætte gang i aktiviteter i Porten i løbet af 2022. Følg med på www.vridsløse.dk og på Instagram @Porten_vridsloese

Husk også at skrive dig op til vores nyhedsbrev

Læs mere