Absalon String Quartet; Rezwan Taha; Tomas Ortved

Koncert i bryggeriet: Absalon String Quartet; Rezwan Taha; Tomas Ortved

Kom indenfor hos mikrobryggeriet Slowburn til en helt særlig koncertoplevelse

24
11
2023
Slowburn Brewing Co-op

Kammermusik ogølproduktion, verdensklang og inderlighed hos Slowburn Brewing Co-op bag murenei Porten Vridsløse i det tidligere Statsfængsel Vridsløselille.

Velkommen til en smuk ogsærlig musikaften med koncerter både i baren og i selve bryggeriet med den ungefabelagtige Absalon String Quartet, vinder af P2 Kammermusikkonkurrence 2023;rocklegenden Tomas Ortved i solotrommeshow, og den lysende kurdiske sangerindeRezwan Taha med stærke sange fra hjertet.

Koncerten er skabt afCopenhagen Concert Community ifb. med deres projekt ”Klassisk og rytmiskmusik på samme scene 2023”. Her ønsker de at skabe koncertoplevelser, der gårpå tværs af genre og generation.

 

TOMAS ORTVED ◁◁◁
“One world, one signal” solooptræden af trommeslageren Tomas Ortved. Ortved’sur-trommer kalder til samling i et kaos af verdenslyd.
Den legendariske Sort Sol trommeslager insisterer på sammenhæng medhjertebankende rytmer og collagerock.

REZWAN TAHA ◁◁◁
er en kurdisk sangerinde og mor, som når hun synger, gør det med forbindelsetil det allerdybeste sted i sjælen. Et varmt og trygt sted fyldt med bådeglæde, længsel og leg.
Musikalsk blander hun den nordiske melankoli med den kurdiske inderlighed,varme og kraftfuldhed. Når Rezwan synger, heler noget i hende og et lys spredes- et lys man som publikum tydeligt kan mærke, hvis man er klar til at åbne sithjerte.

ABSALON STRING QUARTET ◁◁◁
Den unge strygekvartet er kendt for følelsesfulde fortolkninger, lidenskabeligtsamspil og deres personlige og umiddelbare tilgang til den klassiske musik.
Absalon String Quartet er vinder af P2 Kammermusikkonkurrence 2023 og modtageraf Sonnings talentpris 2023.
ASQ består af violinister Thera Ortved og Andreas Larsen, Alva Rasmussen påbratsch og Olga Chwaszczewska på cello.


Absalon String Quartet optræder i bryggeriet blandt tankene. Rezwan & Tomasoptræder i Taproom/bar.

Slowburn Brewing Co-op eret arbejder-ejet mikrobryggeri beliggende i det tidligere statsfængselVridsløselille i Albertslund. Her er de en del af det kulturelle samlingspunktPorten Vridsløse og har både ølproduktion og en hyggelig bar bag de gamle mure,5 min fra Albertslund Station.

Show kl.20:00

Begrænset antal billetter!

Billetter 130 kr.