Slowburn Fællesspisning: Hønsefrikassé

Slowburn slår dørene op for endnu en hyggelig aften med fællesspisning i deres hyggelige bar. Aftenens ret er hønsefrikassé.

15
05
2024
Slowburn Brewing Co-op

Slowburn slår dørene op for endnu en hyggelig aften med fællesspisning i deres hyggelige bar. Læs deres invitation nedenfor og orientér jer om aftenens ret:

Fællesspisning i baren

Kom ind i varmen til vores månedlige fællesspisning i vores hyggelige bar!

Kokken Susanne Knage vil forkæle jer med et dejligt måltid mad tilberedt med årstidens råvarer.

Aftenens gæster sidder sammen ved langbord og får maden serveret på fade til deling. Vi håber på at skabe en ramme for lokalt fællesskab, madglæde, nye bekendtskaber og nærvær, nu hvor den kolde tid er over os.

Vi åbner baren kl 18:00 og maden bliver serveret 18:30. Der kan købes øl, vin, alkoholfri øl, sodavand mm i baren. Ønsker du et vegetarisk alternativ til kødet, så noter det i din bestilling.

Aftenens ret:
Hønsefrikassé

Serveres med forårsgrøntsager, urter og kartofler.